Publieke laadpalen

Gloednieuwe laadpunten op onze parking

Publieke laadpalen op de parking van Demeyer Outdoor Living NV in Evergem.

Vier laadpunten klaar voor gebruik

Deze maand plaatsten we vier gloednieuwe laadpunten op onze parking. Met veel trots kondigen we aan dat ze klaar zijn voor publiek gebruik. Een extraatje voor klanten en personeel dat niet kon mankeren in ons groot duurzaamheidsplan.

We opteerden voor type 2 aansluitingen. De standaard voor de meeste Europese hybride of elektrische wagens. Onze keuze voor 22 kW per laadpunt zorgt dan weer voor een aanzienlijk kortere laadtijd dan de meest voorkomende 3,7 tot 7 kW thuisladers. Net goed als je binnenkomt voor wat informatie.

Parkeer en informeer

Kom je dus informatie vragen over onze houtsoorten, de kwaliteit, de service na verkoop, de constructiemogelijkheden of spring je binnen om iets op te halen? Parkeer en informeer. Wanneer je terug aan je wagen komt, is hij netjes opgeladen en klaar om te toeren.

Betalen aan onze laadpalen

Betalen aan onze nieuwe laadpalen gaat eens zo gemakkelijk via de QR-code van de Smappee App. Download de Smappee via de App Store wanneer je een iPhone bezit of via Google play voor alle andere telefoons met een Androidsysteem.

Dit nieuwsbericht delen: